Assalamualaikum .

Tak semua lelaki jahat , apa apa yang mereka buat sebenarnya terpengaruh dengan keadaan sekeliling . Jangan salah sangka . :)

Monday, 2 January 2012

musim persekolahan .

assalamualaikum . hye 2012 . hurm . daa nak start sk0la kan . rasa malas masih melakat kt badan nieyh . hari nieyh ramai kawan aku daa masuk asrama . s0 mungkin hp aku senyap dari segala text 0r call . kt fb macam macam cite pasal es0k nk sk0la . ada excited ada malas . aku ? semestinya malas . ngee ! berharap lhaa supaya naik sk0la kang perangai daa mula berubah yea . this year spm . 0MG !! haha . takku sangka takku duga . tak0wt . d0a yang baik baik jew lhaa kan . kepada semua budak yg bersek0lah . selamat masuk sek0lah yew . belajar rajin rajin . kesian kt mak ayah k0wg semua . kena tahan traffic jam masa nak belikan kau sume baju , selua , beg sk0la bagai . balas jasa parents k0wg . pesanan buat awak , awak dan awak termasuk diri saya sendiri . ngee ! peace ! =D

No comments:

Post a Comment