Assalamualaikum .

Tak semua lelaki jahat , apa apa yang mereka buat sebenarnya terpengaruh dengan keadaan sekeliling . Jangan salah sangka . :)

Saturday, 25 February 2012

saya ikhlas dengan awak .

assalamualaikum ,
for sure this entry untuk si dia . now imissyousomuch dear . sorry tak dapat nak contact sbb hp kena rampas . awak tau kan and awak tau sbb dye . tapi walau apa pun jadik sayang saya kt awak tak akan kena rampas macam hp saya tuwh . saya tak tau kenapa saya masih boleh sabar dengan awak , saya boleh sayang sangat kt awak , macam saya tak pernah dengar pulak cerita buruk pasal awak kan , saya dengar tapi lepas tuwh saya lupakan . sebab saya tau awak daa berubah , setiap manusia boleh berubah kalau diberi peluangkan . kalau satu hari nanti awak benci kt saya pun , awak ingat lhaa kata kata saya yang saya sayang awak sangat sangat ,  kalau awak nak tinggal kan saya and pergi kt lelaki lain saya tak marah , tapi pastikan lelaki tuwh lebih bagus dari saya . lama tak dapat duduk dengan awak , nak jumpa pun sekarang kena mintak izin jerk kan . so funny . saya sabar ngn semua nieyh , sebab saya terlalu sayangkan awak . saya tak tau cmne perasaan awak kt saya sebenarnyew . harap sayang jugak lhaa kan . and lastly saya ikhlas sayangkan awak .
this is for you , NURUL HAZIRAH BINTI MOHD HASBI . il0vey0um0reandm0re . ;)

No comments:

Post a Comment