Assalamualaikum .

Tak semua lelaki jahat , apa apa yang mereka buat sebenarnya terpengaruh dengan keadaan sekeliling . Jangan salah sangka . :)

Wednesday, 14 March 2012

sayang abang . ;)

dapat post dari abang kesayangan kt fb . ngee ! terharu gila . thanks abang sebab ingat kan . kadang kadang lupa nak SPM , leka sangat nak enjoy , remaja lhaa katakan . insyallah ajoy berubah tapi perlukan masa sikit . hehe , nieyh post abang buat aku . hehe . ;)
salam adik bongsu kesayangan ku... dah tiba masanya adik ku beri tumpuan kepada mata pelajaran untuk menghadapi SPM yang akan kujung tiba... lupakan buat sementara keseronokan yang ada... berusaha la dan lalu berdoa kepada yg Maha Esa agar apa yg dipelajari mudah diingati dan digunakan semasa menghadapi exam nanti... tiada apa yg lebih seronok daripada memberikan kegembiraan kpd emak ayah dan diri sendiri lalu tempias kepada adik-beradik yang lain... semoga berjaya adik bongsu kesayangan ku... wsalam....

No comments:

Post a Comment