Assalamualaikum .

Tak semua lelaki jahat , apa apa yang mereka buat sebenarnya terpengaruh dengan keadaan sekeliling . Jangan salah sangka . :)

Friday, 25 May 2012

cuti ? aktiviti ? si dia ? hm .

cuti sekolah  , still terfikir apa nak buat selain persiapan wedding akak . semestinya cuti 2 minggu aku rindu dia . kan sayang ? :') maaf kalau saya ada buat benda yg awak tak suka walaupun saya tau tuwh . camne lahh keadaan saya dua minggu nieyh tanpa awak , tak biasa lahh . saya nak selalu ngn awak . first week awak nk pergi kuantan , cmne dgn second week ? ada kea masa utk kita ? awak nak kea ? saya terlalu fikir kan awak and masa akan datang kita sampai selalu mimpi kan awak . saya nampak yg awak berusaha berubah demi saya . thanks a lot sayang , tuwh sebab saya bertambah tambah sayang kt awak , about your blog . terharu gila baca . thanks again dear . saya selalu cuba jadik yg terbaik utk awak tapi taktau kenapa tak boleh . bagi saya masa okay . saya tengah happy gila dengan awak nieyh . rasa macam mimpii jea semua nieyh . tumbuk sikit muka saya boleh tak ? hehe . thanks lagi sekali . maaf kadang kadang nakal lelaki saya terkeluar , tapi takde niat nak main kan awak . tau tak sayang , tadi masa cikgu Sharifah a.k.a cikgu sains saya bersara kan , dia pesan kt saya ngn arep , first jangan tinggal sembahyang ,second jaga makwe baik baik . jangan permainkan dia . pelikkan . hehe . saya pegang cakap cikgu saya uwh . sbb dia saya berubah sikit . agak berdisiplin , hehe . yakin sikit kt saya sayang , sayang saya , rindu saya , jealous saya , semuanya utk awak jea . only you . hehe . *NURUL HAZIRAH MOHD HASBI . ;) iloveyousomuchandmore .

No comments:

Post a Comment