Assalamualaikum .

Tak semua lelaki jahat , apa apa yang mereka buat sebenarnya terpengaruh dengan keadaan sekeliling . Jangan salah sangka . :)

Sunday, 9 December 2012

Kenangan .



tak tahu nak cakap apa pasal gambar ni. Sedih aku tengok. Nta bila masa dapat balik cmni lagi aku taktahuu. For sure korang tetap kawan aku . :) Even aku tahu dalam hati korang skrg benci aku yg teramatkan. Remember our BIG FAMILY ? haha . semua tu buat aku senyum sorang sorang. hey . kawan tetap kawan okay bagi aku . Now aku sorang sorang. Yang ada kawan aku yg korang bencikan jugak tuu. Cmne kita boleh gaduh ahh ? aku penyebab nya kan . sorry yang teramat . Halalkan apa yg dah korang bagi kt aku k . Maafkan aku. And utk awak . Yang pakai tudung pink dalam gambar tuu . Saya bukan sengaja. Jangan belakangkan kawan sbb saya okengg. Biar rasa ni saya pendam yea . Maafkan saya . Maafkan aku kawan kawan . Aku takkan kacau korang lagi. Assalamualaikum . :')

No comments:

Post a Comment